Γιώργος Παπανδρέου: «Όχι» στα σενάρια συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε για την χρεοκοπία της χώρας

Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι ο σοσιαλιστικός χώρος χρειάζεται αυτονομία, ενώ πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε ότι είναι ένας συντηρητικός χώρος, που συμμάχησε με ένα ακροδεξιό κομμάτι

 

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ έβαλε με δηλώσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου, αφήνοντας σαφείς αιχμές και για την περίοδο της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και το ρόλο της στην χρεοκοπία της χώρα. «Αυτοί που μας έλεγαν παλαιοτέρα γερμανοτσολιάδες και Πινοσετ τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις ψήφους εν όψει εκλογών», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ωστόσο, ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε ανοιχτός στο διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά τις εκλογές που όπως σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και για τη στάση που κράτησε απέναντι στη διακυβέρνηση Καρμανλή, λέγοντας ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου πρέπει αξιολογήσει τα λάθη του, να κάνει την αυτοκριτική του γιατί συγκάλυψε τον καραμανλισμό, καθώς είχε προσωπική συνεργασία με τον κ Παυλόπουλο και τον κ. Καμμένο.

Πηγή