Καραμέρος: «Το Ενωμένο Μαρούσι δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης και όχι σε κομματικά γραφεία»

Δημοτικές εκλογές 2019 | Ειδήσεις: Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, απάντησε την Κυριακή (24/02/2019) σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ αντίπαλός του, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο οποίος τον κατηγορεί για την ένταξη δυο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό του.

Συγκεκριμένα την ένταση πυροδότησε ανακοίνωση του Θ. Αμπατζόγλου με την οποία αμφισβητούσε τον όρο ανεξάρτητος με τον οποίο προσδιορίζεται ο Γ Καραμέρος υποδεικνύοντας τον, «ως την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι». Αυτό με αφορμή την πρόσφατη ένταξη στο συνδυασμό του, τριών προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ : Της Άννας Φωτοπούλου, (εικαστικός- ελεύθερη επαγγελματίας), τoυ Πέτρου Κούκουζα, (τεχνολόγος- γεωπόνος, νυν δημοτικός σύμβουλος) και του Βασίλη Μπούρα (σύμβουλος επιχειρήσεων).

Στην απάντησή του ο κ. Καραμέρος σημειώνει μεταξύ άλλων ότι: Το «Ενωμένο Μαρούσι» έχει ήδη ανακοινώσει 44 υποψηφίους κάθε κομματικής προέλευσης απ΄ όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, δεν ξεχωρίζουμε τους πολίτες σε μπλε, κόκκινους ή πράσινους – όλοι χρειάζονται στο ανεξάρτητο και πολύχρωμο Ενωμένο Μαρούσι. Άλλωστε η δική μας παράταξη δεν δημιουργήθηκε σε κομματικά γραφεία, αλλά στις γειτονιές της πόλης μας μαζί με τους δημότες του Αμαρουσίου.

Σε ό,τι αφορά τον «υποψήφιο δήμαρχο που διορίστηκε και επιβλήθηκε από συγκεκριμένα κομματικά στελέχη», προσθέτει ο Γ. Καραμέρος, «δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι» και παραπέμπει στην πολιτική κίνηση Δράση, (http://www.drassi.gr/pdf.php?id=5419) σχετικά με τον διορισμό του ως επικεφαλής του ΟΑΕΔ (επί κυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ: Η επιλογή αποτελεί επιβράβευση της κακοδιοίκησης. Ως υποδιοικητής του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (2004-9/2/2009) στον Διοικητικό και Ασφαλιστικό Τομέα, έφτασε τη φαρμακευτική δαπάνη στο ΙΚΑ σε στρατοσφαιρικά ύψη των 2,4 δισ. ευρώ, ενώ είχε κορυφωθεί και το θέμα των συντάξεων μαϊμού.

Έκλεισε τονίζοντας ότι στο πρόσφατο συνέδριό της, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η «Δράση» ανακοίνωσε τη συμπόρευσή της με τη Νέα Δημοκρατία.

Πηγή