ΝΔ σε Τσακαλώτο: Ευχαριστούμε για την πρόβλεψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές

Με ένα «ευχαριστώ» απάντησε η Νέα Δημοκρατία στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο μετά τη δήλωση του τελευταίου ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πιθανόν να κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές.

«Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο», τονίζουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης της ΝΔ και συνεχίζοντας συμπληρώνουν: «Όχι τόσο για την αυτονόητη πρόβλεψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές, όσο κυρίως για την διαβεβαίωσή του ότι το κόμμα του ως αντιπολίτευση θα στηρίξει το αίτημά της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των υψηλότατων δημοσιονομικών πλεονασμάτων που εκείνος υπέγραψε. Είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του».

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμιζαν, παράλληλα, πως «στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Τσακαλώτος, αναφερόμενος στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, είχε δώσει σε αυτήν τόσες πιθανότητες επιτυχίας όσες και να βγει ο ίδιος ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον».

Πηγή