Μάχη για τις κατσαρίδες στο εντευκτήριο της Βουλής με τον Άδωνι… κυανόκρανο

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Παύλο Πολάκη, τον Νότη Μηταράκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη διαδραματίστηκε πριν την εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής στο εντευκτήριο της Βουλής.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, με ειρωνικό ύφος ο Παύλος Πολάκης απευθύνθηκε στον Νότη Μηταράκη και τον ρώτησε αν σπίτι του έχει κατσαριδοκτόνο!

«Για να σε έχει ενοχλήσει τόσο πολύ σημαίνει ότι είπα κάτι πολύ σημαντικό» απάντησε ο Νότης Μηταράκης ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε αναφερθεί σε φωλιές με κατσαρίδες που βρήκε στο γραφείο του! Φανερά εκνευρισμένος ο Παύλος Πολάκης τον ξαναρώτησε αν έχει σπίτι του ddt.

«Εγώ είπα για κατσαρίδες», επέμεινε ο υφυπουργός με τον Πολάκης να ανταπαντά: «Όχι, είπες για κατσαρίδες στο γραφείο του υπουργού».

Ως από μηχανής θεός εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εν τέλει έπαιξε ρόλο κυανόκρανου εκτονώνοντας την κατάσταση. Όταν τον είδε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ τον χαιρέτισε και αγκαλιάστηκαν αφήνοντας άναυδους τους συναδέλφους τους και επισκέπτες που βρίσκονταν στον χώρο και θυμόνταν τις απειλές Πολάκη ότι θα τον κλείσει φυλακή.

Διαβάστε ακόμα

Συντάξεις χηρείας: Αυξήσεις έως και 561 ευρώ – Αναλυτικά τα ποσά

Σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο: «Τούρκοι στρατιώτες μάς απείλησαν με όπλα» (vid)


Πηγή