Ποιος γνωστός ηθοποιός κατεβαίνει στις ευρω-εκλογές με τον Βαρουφάκη;

Την υποψηφιότητά του για το ευρωκοινοβούλιο ανακοίνωσε ο Κλέων Γρηγοριάδης, μέλος πολιτικής γραμματείας του ΜΕΡΑ 25.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «θα είμαι υποψήφιος όπου μου ζητηθεί, θα γίνω και αφισοκολλητής, και απεργός πείνας αν χρειαστεί».

Ο ηθοποιός εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν σε πολωμένο κλίμα, κάτι που, όπως είπε, δημιουργεί προβλήματα σε μικρά κόμματα.

“Έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι υπάρχει κομμάτι του ελληνικού λαού που αντιδρά που δεν πάει να ψηφίσει” τόνισε.

Ωστόσο, συμπλήρωσε, η κίνηση του Γιάννη Βαρουφάκη, έχει στόχο να κινητοποιήσει τους ανθρώπους που απογοητεύτηκαν από τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαστε απέναντι σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που φασιστοποιείται, τόνισε ο Κλέων Γρηγοριάδης και συμπλήρωσε το στοίχημα είναι “να σηκώσουμε τους ανθρώπους από την αδράνεια”.

“Όλοι εμείς είμαστε περαστικοί , έχουμε υποχρέωση απέναντι στους επόμενους, για τον κίνδυνο του φασισμού” υπογράμμισε ο κ. Γρηγοριάδης.

Αναφερόμενος στη ΝΔ είπε ότι “υπάρχει ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης που από τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει τι είναι ο φασισμός και συνεχίζουν να φέρονται φασιστικά”

Το ίδιο ύφος απαντάται και σε υπουργούς της Κυβέρνησης, είπε και αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη είπε οτι δεν είναι ανέντιμος και απατεώνας αλλά ο δημόσιος λόγος του είναι απαράδεκτος για έναν άνθρωπο που εκπροσωπεί την κυβέρνηση.