Νέα κυβέρνηση: Οι πρώτες δηλώσεις υπουργών

Κυβέρνηση ΝΔ: Έτοιμοι να αναλάβουν δράση δηλώνουν υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωσή τους. 

Σε ευχαριστήρια ανάρτηση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προχώρησε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τον Πρωθυπουργό @kmitsotakis για την τεράστια εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου, καθώς μου ανέθεσε την ευθύνη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε μία κρίσιμη για την Ελλάδα στιγμή. Θα εργαστώ σκληρά για να τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη».

«Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να καταστεί η ελληνική ναυτιλία ατμομηχανή της εθνικής οικονομίας» τονίζει από την πλευρά του με γραπτή δήλωσή ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου την ευθύνη του υπουργείου Ναυτιλίας» αναφέρει, και προσθέτει ότι «με αίσθημα ευθύνης δεσμεύεται να ανταποκριθεί στη νέα εθνική προσπάθεια που ξεκινά η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανόρθωση της πατρίδας».

«Πρέπει να είμαστε αποδοτικοί, με σεβασμό στη ζωή των ανθρώπων, στο δικαίωμα στη ζωή, αλλά και στην ασφάλεια της χώρας μας», δήλωσε ο νέος αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχετικά με τα νέα του καθήκοντα.

«Είναι ένας πάρα πολύ κρίσιμος τομέας, πολύ απαιτητικός. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταπεξέλθω, γιατί ξέρω ότι είναι τα μάτια όλης της κοινωνίας πάνω σε αυτό το θέμα και πρέπει να είμαστε αποδοτικοί, με σεβασμό στη ζωή των ανθρώπων, στο δικαίωμα στη ζωή, αλλά και στην ασφάλεια της χώρας μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Αθλητισμού λαμβάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης με τον ίδιο να προχωρά σε ανάρτησή του στα social media μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεγάλη τιμή να μου εμπιστευθεί το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Αθλητισμού. Ο αθλητισμός, τόσο ο επαγγελματικός, όσο και ο ερασιτεχνικός συνιστούν σημαντικά κοινωνικά και πολιτιστικά αγαθά. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να λειτουργούν προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας» έγραψε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019


Πηγή