Βίντεο: Δείτε τη στιγμή της έντασης στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε ο Μητσοτάκης

Εκλογές 2019: Στο Περιστέρι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω χειροκροτημάτων, αλλά και έντασης…

Ένταση επικράτησε κατά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εκλογικό τμήμα, καθώς μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το εκλογικό τμήμα τον «υποδέχθηκαν» με συνθήματα και πανό. Παράλληλα, έξω από το σχολείο είχε συγκεντρωθεί και κόσμος που φώναζε «νάτος νάτος ο Πρωθυπουργός».

Δείτε τη στιγμή της έντασης:

«Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία», δήλωσε αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε: «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες παίρνουν την τύχη του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για όλους».

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με όλους όσοι τον προσέγγισαν, φωτογραφήθηκε με όσους το ζήτησαν και αντιμετώπισε με χαμόγελο και ψυχραιμία το περιστατικό με τα μέλης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή