Εθνικές εκλογές 2019: Πού ψηφίζουν οι άνδρες φρουράς των εκλογικών κέντρων

Εθνικές Εκλογές 2019: Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 οι πολίτες καλούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέας Βουλής 

Εκτός των απλών εκλογέων, των δικαστικών αντιπροσώπων και των εφόρων, σε κάθε εκλογικό τμήμα ψηφίζουν και οι αρμόδιοι για τη φύλαξη του κάθε εκλογικού κέντρου.

Αναλυτιικά, σε περίπτωση που για τη φύλαξη εκλογικού τμήματος διατίθεται φρουρά,το προσωπικό της, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα (4) άτομα, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό τμήμα που φρουρεί.

Προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή τους είναι να έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία και στα Σώματα Ασφαλείας, οποιασδήποτε εκλογικής περιφέρειας, που επικυρώθηκαν από το οικείο πρωτοδικείο.

Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ή ο διευθύνων το έργο της βεβαιώνει με πρακτικό ότι, αυτοί που ψήφισαν στο τμήμα ως άνδρες της φρουράς του, ανήκουν στην φρουρά του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή