Μητσοτάκης: «Το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα έχουμε πετύχει μια μεγάλη νίκη»

Μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας εν μέσω αποθέωσης από περίπου 1.500 Νεοδημοκράτες, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην οδό Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το voria.gr, ακούγοντας επιφωνήματα ενθουσιασμού, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους πάντες και ειδικά τους νέους να ψηφίσουν την Κυριακή. «Πηγαίνετε πρώτα να ψηφίσετε και μετά για μπάνιο. Κι αν συναντήσετε στην παραλία κάποιους που δεν ψήφισαν να τους στείλετε να ψηφίσουν μετά το μπάνιο τους», είπε εμφανώς ικανοποιημένος από την «αυθόρμητη», όπως την αποκάλεσε, προσέλευση του κόσμου της Θεσσαλονίκης.

«Η Θεσσαλονίκη αποδείχτηκε γουρλίδικη στις ευρωεκλογές και θα αποδειχθεί και στις βουλευτικές. Γι’ αυτό αποφάσισα να κλείσω εδώ την προεκλογική περίοδο, όπως έκανα και στις ευρωεκλογές», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι πολύ συγκινητικό για μένα να τελειώνω την προεκλογική μου εκστρατεία σε αυτή την πλατεία. Την πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας. Σε λίγες ώρας από τώρα θα ανοίξουν οι κάλπες και το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα έχουμε πετύχει μια μεγάλη νίκη. Θα είναι η νίκη της ΝΔ, θα είναι η νίκη της Ελλάδος, θα είναι η νίκη όλων των Ελλήνων» είπε πιο αναλυτικά σύμφωνα με το thestival.gr συνεχίζοντας: «θα αφήσουμε τη φτώχεια ,τη μιζέρια κα τον διχασμό και θα ξημερώσει επιτέλους ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας. Ένα αύριο με αισιοδοξία με χαμόγελο και αυτοπεποίθησή. Αυτή την αυτοπεποίθηση που βλέπω στα μάτια σας σήμερα. Είναι πολύ συγκινητικό για μένα όταν ξεκινήσαμε μαζί αυτή την διαδρομή, τον Ιανουάριο του 2016, λίγοι περίμεναν ότι θα φτάναμε εδώ που είμαστε. Σας έδωσα δέσμευση ότι θα κάνω τη ΝΔ ξανά μεγάλη παράταξη και την τήρησα στο ακέραιο και θα ολοκληρώσουμε την αποστολή μας σε δύο μέρες από τώρα».

«Η νίκη θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη αλλά θα είναι μια νίκη που θα καλύψει όλη την Ελλάδα. Όλη η Ελλάδα θα είναι γαλάζια το βράδυ της Κυριακής», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μετά τη σύντομη ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέσχισε την Τσιμισκή και κατέβηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου χαιρέτισε πολίτες, ενώ επειδή ο κόσμος τον ακολουθούσε, η ασφάλειά του είπε σε όλους ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα συνέχιζε ιδιωτικά.

Τελικά, βάσει σχεδίου πλέον σε ένα στενό παράλληλο στην πλατεία Αριστοτέλους, η ασφάλεια έστησε φραγμό και ο κ. Μητσοτάκης κατευθύνθηκε στην Καλαποθάκη και κατέληξε στο γνωστό εστιατόριο «Επτά Θάλασσες», όπου θα δειπνήσει με στελέχη, μεταξύ των οποίων ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, που έφτασε πρώτος στο εστιατόριο. Ο κ. Μητσοτάκης πάντως δεν απέφυγε και τους θαμώνες των γύρω καταστημάτων, με τους οποίους βγήκε τις καθιερωμένες selfies.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή