LIVE: Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ – «Πιστεύω ότι το παιχνίδι γυρίζει»

Συνέντευξη παραχωρεί αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας στην ΕΡΤ, λίγες ώρες πριν από την τελευταία προεκλογική του ομιλία στο Σύνταγμα.

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι γυρίζει», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη στην ΕΡΤ1 δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, στέλνοντας μήνυμα σε όσους προεξοφλούν το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Δεν είναι το δεύτερο ημίχρονο είναι ένας άλλος αγώνας. Είναι μία τελείως διαφορετική αναμέτρηση και όσοι έχουν προεξοφλήσει το αποτέλεσμα θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

«Το έβαλε στα πόδια ο Μητσοτάκης»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρύφτηκε και απέφυγε κάθε προγραμματική αντιπαράθεση μαζί μου, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το debate των πολιτικών αρχηγών που δεν έγινε ποτέ και πρόσθεσε ότι επέλεξε να κάνει αβλαβή διέλευση σε αυτές τις εκλογές. «Το έβαλε στα πόδια όχι γιατί δεν έχει αυτοπεποίθηση αλλά γιατί έχει σημαντικούς προγραμματικούς σκελετούς στα συρτάρια του» και συνέχισε λέγοντας ότι «εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα από τον ελληνικό λαό».

Δείτε LIVE:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή