Διέρρευσαν μυστικές δημοσκοπήσεις: Αυτή είναι η πραγματική διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκοπήσεις, οι οποίες δεν δημοσιεύονται στον Τύπο αλλά γίνονται μόνο για λογαριασμό των κομμάτων, βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν πώς διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό στη χώρα – Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι κρυφές δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών που φτάνουν στα επιτελεία των κομμάτων δείχνουν άνοιγμα της ψαλίδας, αλλά όχι συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ

Οι έρευνες δείχνουν πως η «ψαλίδα» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μπορεί να ακουμπά και σε διψήφιο νούμερο, υπέρ της ΝΔ, ενώ είναι στο όριο να μπουν είναι ο Βελόπουλος και ο Βαρουφάκης.

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που φτάνουν στα γραφεία των κομμάτων φέρνουν ανατροπές σε σχέση με τα όσα ακούγονται και γράφονται.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο δεν προκύπτει από κάπου συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυβερνών κόμμα φαίνεται να «κρατιέται» σε ποσοστά που δεν προμηνύουν στρατηγική ήττα, αφού οι κρυφές δημοσκοπήσεις του δίνουν ποσοστά περίπου στο 27%.

Αν βεβαίως η κάλπη βγάλει άλλα αποτελέσματα κάτω του 24% τότε θα μιλάμε για αχαρτογράφητα νερά στην Κουμουνδούρου.

Η διαφορά πάντως με τη ΝΔ είναι πολλή υψηλή. Η Πειραιώς φαίνεται να προηγείται τουλάχιστον 11 μονάδες! Κινείται περίπου στο 38%

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει άνοδο της συσπείρωσής του, ενώ και η ΝΔ, με τη σειρά της, φαίνεται πως εξακολουθεί να κινείται σε υψηλά ποσοστά συσπείρωσης.

Η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο 47% και της ΝΔ στο 90%.

Παράλληλα το ΚΙΝ.ΑΛ. εμφανίζει μια μικρή κάμψη στα ποσοστά του, ενώ εκτός από το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή, μπαίνουν στη Βουλή η «Ελληνική Λύση» και η «Μέρα 25».

Με βάση τα παραπάνω ευρήματα – που βεβαίως δεν είναι δεδομένα – η ΝΔ μπορεί να λάβει αυτοδυναμία περίπου 155 εδρών.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι όλα αυτά είναι ρευστά…

Ποιοι προηγούνται στην Α’ Αθήνας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις που κάνουν focus σε πρόσωπα.

Στην Α’ Αθήνας φαίνεται ότι σαρώνουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας από τη ΝΔ, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες θέσεις είναι ο Ν.Βούτσης, ο Ν.Φίλης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Πηγή