Εκλογές 2019 – Βασίλης Κικίλιας: «Η πατρίδα χρειάζεται αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση»

«Η ΝΔ σχεδιάζει την επόμενη μέρα για μια ισχυρή ανάπτυξη, έχοντας σαφή γνώση της πραγματικότητας και επαρκέστατη μελέτη των δεδομένων» υποστηρίζει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθήνας Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας ότι «η πατρίδα χρειάζεται αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση ώστε από την επομένη των εκλογών να ασχοληθούμε με τα μεγάλα προβλήματα».

Αναφερόμενος στα θέματα της Ασφάλειας, ο κ. Κικίλιας δηλώνει στη συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «το δικαίωμα στην ασφάλεια είναι κοινωνικό αίτημα και θεμέλιο της δημοκρατίας» και ξεκαθαρίζει ότι εκτός των άλλων «από την πρώτη μέρα της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ οι Αθηναίοι και όλοι οι Έλληνες θα δουν μηχανές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ να περιπολούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πόλης με δυνατότητα άμεσης παρέμβασης».

Τέλος, ερωτηθείς για τις τεταμένες σχέσεις με την Τουρκία, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ υποστηρίζει ότι «η Ελλάδα οφείλει να είναι αποφασισμένη και έτοιμη να υπερασπιστεί τα εθνικά της δίκαια».

Πηγή