Μητσοτάκης στον Alpha: Ο έλεγχος των φυλακών θα περάσει στην Αστυνομία

Σε μια έκτακτη και εφ’ όλης της ύλης ζωντανή εκπομπή με συντονιστή τον Αντώνη Σρόιτερ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαντά σε ερωτήσεις 10 δημοσιογράφων του ALPHA οι οποίοι καλύπτουν ως διαπιστευμένοι συντάκτες όλα τα βασικά υπουργεία – Τι είπε για τα θέματα ασφάλειας; 

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην ενίσχυση της ΕΛΑΣ.

«Θα ενισχύσουμε την Αστυνομία. Πρέπει να κάνει καλά τη δουλειά της. Να προστατεύσουμε τους ίδιους τους αστυνομικούς» είπε μιλώντας για «περισσότερη δραστηριότητα στο κέντρο της Αθήνας». Οπως διευκρίνισε «είναι πολιτική κατεύθυνση και προτεραιότητα για την επόμενη κυβέρνηση η ασφάλεια. Είναι προϋπόθεση ελευθερίας».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως «η ομάδα ΔΙΑΣ πρέπει να ενισχυθεί» και οι αστυνομικοί πρέπει να βγουν από τα Αστυνομικά Τμήματα. «Θα ενισχύσουμε τις περιοχές που έχουμε περισσότερες ανάγκες. Επιβράβευση των διοικητών αστυνομικών τμημάτων που πηγαίνουν σε δυσμενείς περιοχές. Και τους μάχιμους. Να επιβραβεύσουμε αυτούς που κάνουν τη δύσκολη δουλειά στο δρόμο».

Η σωφρονιστική πολιτική θα πάει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Ο πρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλε συγχώνευση αρμοδιοτήτων διαμηνύοντας πως «η σωφρονιστική πολιτική θα πάει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

Η κατάσταση στα νοσοκομεία δεν ανταποκρίνεται σε σύγχρονο κράτος. Αντί να πάμε να αγοράσουμε μαγνητικούς τομογράφους ας πάμε να αγοράσουμε υπηρεσίες. Το κράτος να αγοράζει αριθμό εξετάσεων. Δεν κάνουμε μαγνητική για ψύλλου πήδημα.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή