Μητσοτάκης στον Alpha: «Άδειασε» Παπαδημητρίου για την πιστοληπτική γραμμή στήριξης

Απάντηση στη νέα προεκλογική αντιπαράθεση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ότι η Πειραιώς σχεδιάζει να δώσει το μαξιλάρι ασφαλείας των αποθεματικών του κράτους ύψους 37 δισ. ευρώ στις τράπεζες, για «να απαλλαγούν από το βάρος των κόκκινων δανείων», έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον Alpha

«Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα πιστοληπτικής γραμμής», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η Ελλάδα «δεν έχει δημοσιονομικό χώρο για το 2019».

«Οι μειώσεις φόρων θα αρχίσουν το 2020», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, εκτιμώντας ότι η λογική των υπερπλεονασμάτων «είναι λάθος πολιτική».

«Έχουμε μιλήσει για στοχευμένες μειώσεις δαπανών. Υπάρχουν και σήμερα δυνατότητες σε μια σειρά από τομείς. Έχουμε μιλήσει για βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης. Η ισχυρή εντολή που ζητάω είναι και εντολή διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους. Ήδη φαίνεται ότι έχουμε πείσει τις αγορές που προεξοφλούν νίκη της ΝΔ. Το γεγονός ότι το 10ετές είναι κοντά στο 2% χωρίς να έχουμε κερδίσει εκλογές κάτι λέει», συνέχισε ο Κυριάκος Μητοστάκης.

Δείτε εδώ τη συνέντευξή του

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Πηγή