Χαμός στον ΣΚΑΪ: Απίστευτα «καρφιά» Τσίπρα σε Κοσιώνη και Παπαχελά (vid)

Με απίστευτα καρφιά εκατέρωθεν ξεκίνησε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Σία Κοσιώνη και Αλέξη Παπαχελά.

Ο πρωθυπουργός «έσπασε το εμπάργκο» που είχε επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό, με το πρώτο τέταρτο της συνέντευξης να επικεντρώνεται σε αυτή ακριβώς την κόντρα.

Τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και οι δύο δημοσιογράφοι έδειξαν ιδιαίτερα αμήχανοι αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια τα… βέλη άρχισαν να εκτοξεύονται και από τις δύο πλευρές.

«Όσα συνέβησαν είναι περασμένα, αλλά όχι ξεχασμένα», είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε: «Η κριτική είναι κριτική, αλλά πολλές φορές ξεπερνιούνται τα όρια. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει τα όρια πολλές φορές. Εγώ δεν έχω απευθυνθεί σε όλους τους δημοσιογράφους, όμως θεωρώ πως τα ΜΜΕ παίζουν έναν ρόλο. Και πολλές φορές στον σταθμό σας υπερβαίνατε τα όρια. Και έχω σκεφτεί πολλές φορές να εξομαλυνθεί αυτή η σχέση. Πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια. Εγώ είμαι εδώ γιατί θέλω να ακουστώ από όλους τους πολίτες αλλά να επιστρέψουμε και σε μια μορφής κανονικότητα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιήθηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης και τα προηγούμενα χρόνια, όλα τα κανάλια αυτά μας είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ το πρώτο και δεύτερο μνημόνιο ήταν ευλογία».

Δείτε το βίντεο:


Πηγή