Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τσίπρα να σπάσει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Την απόφαση του να σπάσει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ γνωστοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας. Τι έκανε τον πρωθυπουργό να αλλάξει γνώμη μία εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές;

Ο λόγος, όπως αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας γύρω στα 60, ο οποίος του το πρότεινε στην προεκλογική ομιλία που είχε ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την Τρίτη (02/07), με τη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά.

Συγκεκριμένα o πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει πως «Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, “θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί”.

Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, “πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…”. Του είπα δεν έχεις άδικο.

Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.».

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού

Πηγή