Εκλογές 2019: Ο Τζανακούλης γεμίζει την Ταχυδρομείου – Στις 26 Ιουνίου η μεγάλη ομιλία στη Λάρισα

Ο άνθρωπος που άλλαξε τη θεσσαλική πρωτεύουσα θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στις 26 Ιουνίου, στις 21.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Κώστα Τζανακούλη στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, με κεντρικό σύνθημα «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο».

Είναι γεγονός ότι η πορεία του Κώστα Τζανακούλη στο χώρο της αυτοδιοίκησης είναι αναγνωρισμένη από όλους.

Αυτό το πέτυχε από τη θητεία του ως δήμαρχος της Λάρισας, αλλάζοντας την εικόνα της πόλης και την πορεία της.

Η αναπτυξιακή πολιτική που ακολούθησε και ο τρόπος λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου δημιούργησαν ένα αποδοτικό περιβάλλον του δήμου προς τους πολίτες.

Οι πάντα σταθερές του θέσεις σε ότι αφορά τον τρόπο λειτουργίας του Α’ και Β’ βαθμού τον έφεραν αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων). Αυτή ήταν και η ιδιότητα που τον έκανε αξιόπιστο συνομιλητή με όλους τους πολιτικούς χώρους και διεύρυνε τις σχέσεις του με τις μεγαλύτερες πόλεις του εξωτερικού και κυρίως της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η τοποθέτησή του ως μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης των υποψηφίων δημάρχων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έγινε ακριβώς για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν ως προς το πώς πρέπει να λειτουργήσει ο χώρος της αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα.

Τα θετικά αποτελέσματα των εκλογών και των υποψηφίων δημάρχων σε όλη την Ελλάδα και δε στη Θεσσαλία σε βαθμό ανέλπιστο, έκαναν τον Κώστα (όπως τον αποκαλούν οι Λαρισαίοι) ιδιαίτερα αγαπητό στους συμπολίτες του.

Η ήπια πολιτική του στάση, ο πάντα τεκμηριωμένος λόγος, του έδωσαν τη δυνατότητα αυτή την περίοδο να έχει επαφή ως υποψήφιος βουλευτής της Λάρισας με πολλές κοινωνικές ομάδες απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους του εκλογικού σώματος.

Η πρόσκληση των Λαρισαίων από τον Κώστα Τζανακούλη στην κεντρική του ομιλία που θα κάνει την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 21:00 το βράδυ είναι μια πρόσκληση για όλους τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες για την αμέριστη στήριξη τους στον αγώνα που δίνει στις 7 Ιουλίου για εκλογή του στη Βουλή, διότι η χρησιμότητά του θα είναι εξίσου σημαντική από τα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Ας μην ξεχνάμε πως στη Λάρισα λένε ότι «όποιος γεμίσει την πλατεία Ταχυδρομείου γίνεται πρωθυπουργός».


Πηγή