Αχτσιόγλου για Μοροπούλου: Ο Μητσοτάκης γνώριζε, τα δελτία θα αφιερώσουν χρόνο;

Στο θέμα της Τώνιας Μοροπούλου επανέρχεται η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου επισημαίνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε όταν την επέλεγε ως υποψήφιο. Επιπλέον διερωτάται αν τα δελτία ειδήσεων θα αφιερώσουν τον αντίστοιχο χρόνο με εκείνο που αφιέρωσαν στην Λοΐζου, χωρίς όμως να την αναφέρει. 

Σε tweet της η Έφη Αχτσιόγλου αναφέρει: «Είμαι περίεργη να δω αν σήμερα τα δελτία θα επιδείξουν την ίδια ευαισθησία όπως στο παρελθόν και θα αφιερώσουν τον αντίστοιχο χρόνο (3ήμερο…) στην υπόθεση της κ. Μοροπούλου. Η ίδια εξάλλου επανήλθε λέγοντας ότι η ΝΔ ήταν ενήμερη για τα πάντα όταν την επέλεγε».

Η υπουργός Εργασίας αναφέρεται στη συνέντευξη της Τώνιας Μοροπούλου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 όπου μεταξύ άλλων είπε πως η Νέα Δημοκρατία γνώριζε για το πρόβλημα αυτό όταν της έκανε την πρόταση να είναι υποψήφια. Κατέληξε, δε, ότι εκείνη αποφάσισε να μην κατέβει υποψήφια γιατί δεν θέλει να βλάψει την παράταξή της.

Επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε πει μια μέρα πριν με ανάρτησή της στο facebook, η κ. Μοροπούλου ανέφερε πως δεν είχε η ίδια πρόθεση να παίρνει την σύνταξη, αλλά της πιστώνονταν στον λογαριασμό από τον ασφαλιστικό της φορέα.

Όπως είπε, από την στιγμή που ο φορέας της έδινε το ποσό, δεν θεωρούσε πως είναι κάτι παράνομο και δεν ήξερε πως ο νόμος άλλαξε το 2010. Τόνισε επίσης πως ήδη έχει επιστρέψει ένα ποσό από τα χρήματα που έχει λάβει.

Από εκεί κι έπειτα, σημείωσε πως ο τρόπος που αναδείχτηκε το θέμα φανερώνει μια ενορχηστρωμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πλήξει την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πηγή