Εκλογές 2019: Ομιλία του Νικήτα Κακλαμάνη στις 26 Ιουνίου στην Αθήνα

Στην Α’ Αθήνας κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής ο Νικήτας Κακλαμάνης με τη Νέα Δημοκρατία.

Την επιστροφή στην πολιτική και την έξοδο από τον κοινωνικό παλιμπαιδισμό σηματοδοτεί ο λόγος και οι θέσεις του Νικήτα Κακλαμάνη.

O πολιτικός λόγος του αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, ήπιος και πάντα τεκμηριωμένος, συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στο κλίμα που επικράτησε μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ και των ευρύτερα πολιτικά συγγενών χωρών στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Παρ’ όλη την πληθώρα των υποψηφίων στον χώρο της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, κατάφερε να ενώσει τις περισσότερες δυνάμεις ώστε να έρθει αυτό το καλό αποτέλεσμα.

Η πορεία του στην πολιτική είναι αναγνωρισμένη από όλες τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις, οι οποίες των εκλέγουν αντιπρόεδρο της Βουλής από το 2015.

Η πάντα δίκαιη στάση του ως αντιπρόεδρος της Βουλής, ακόμα και πιο σκληρή πολλές φορές στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, τον καθιέρωσε ως έναν αξιόπιστο συνομιλητή ακόμα κι απέναντι στους πιο σκληρούς αντιπάλους.

Η επιμονή του Νικήτα ότι πρέπει να στοχεύσουμε στον επαναπατρισμό των ψηφοφόρων στις κάλπες διότι το ζητούμενο είναι η επιλογή και όχι η άρνηση, προκαλεί τον σεβασμό του ευρύτερου εκλογικού σώματος της Ελλάδας και ιδιαίτερα της εκλογικής του περιφέρειας, της Α’ Αθήνας.

Γι‘ αυτό η πρόσκληση στην κεντρική ομιλία του Νικήτα Κακλαμάνη στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Τετάρτη 26 του μήνα 19:30 στο κέντρο της Αθήνας είναι πρόσκληση για ουσιαστική στήριξη στην εκλογική του μάχη, από σήμερα μέχρι και τις 7 Ιουλίου στις κάλπες.


Πηγή