Νέα δυναμική πνοή για την Αιτωλοακαρνανία με την Γεωργία Μπόκα

“Αλλαγή επιλογής για την Αιτωλοακαρνανία που θέλουμε”

Η Γεωργία Μπόκα του Κωνσταντίνου και της Ξανθής, το γένος Αγγελή, γεννήθηκε στην Παραβόλα Αιτ/νιας όπου και τελείωσε το Λύκειο. Είναι πτυχιούχος της Σιβιτανιδείου Σχολής Αθηνών,  του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικών Σπουδών του Amerikan College και του τμήματος Ελληνικού        Πολιτισμού-Ανθρωπιστικών σπουδών του Ε.Α. Π . Μετά τις σπουδές της επέστρεψε στην γενέτειρά της, όπου εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου και στον ΟΑΕΔ Αγρινίου , στο τμήμα προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. Έχει διατελέσει Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας,

Νομαρχιακή Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας για δυο 4ετίες Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου και μέλος του Δ.Σ. Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου

Κομματική – Κοινωνική Δράση

Ενεργό Μέλος της Πολιτικής Ακαδημίας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής

Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας του Παραρτήματος Αγρινίου

Μέλος Δ.Σ. Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Υπήρξε ενεργό Μέλος της ΟΝΝΕΔ 

Πρόεδρος Γυναικών Τοπικής Επιτροπής Αγρινίου

Πρόεδρος Γυναικών ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας

Επίσης διατέλεσε Ειδική Σύμβουλος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας σε θέματα Απασχόλησης και Κατάρτισης

Επιλογή Ανανέωσης 

Η απόφαση του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Νομού Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας είναι ταυτόχρονα τιμή και  ευθύνη.

Στη διάρκεια της διαδρομής μου στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα είχα πάντα βασικό σημείο αναφοράς τις καθαρές σχέσεις, την ειλικρίνεια και την αλήθεια.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και μου έδειξαν εμπιστοσύνη.

Η εμπιστοσύνη ήταν ο κινητήριος μοχλός για την αναζήτηση και την υποστήριξη της αλήθειας, χωρίς εκπτώσεις και ημίμετρα, χωρίς ωραιοποιήσεις και δημαγωγία.

Η επικοινωνία μου με τους πολίτες βασίστηκε πάντα στην ειλικρίνεια και εκεί θα εξακολουθήσει να βασίζεται.

Σήμερα, που η πατρίδα μας περνά δύσκολες, ώρες που η κοινωνία μας και ο καθένας ξεχωριστά, βιώνει μία αμείλικτη πραγματικότητα, σήμερα που η ζωή μας και η ζωή ανθρώπων που γνωρίζουμε, συγγενών, φίλων, γειτόνων και συνανθρώπων μας δοκιμάζεται, δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι.

Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πραγματικότητα, όχι με κραυγές και στείρα αντίδραση, αλλά με σύνεση και σωφροσύνη.

Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για το μέλλον που θα έχουν τα παιδιά μας.

Φίλες και Φίλοι,

Δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και την ψήφο σας στις εθνικές εκλογές.

Για  να αγωνιστώ μαζί με σας και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε προβλήματα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να ακούσουμε όλους εσάς και να ξεκινήσουμε μαζί μία νέα προσπάθεια για τον τόπο μας.

Η πορεία μου στην αυτοδιοίκηση την οποία υπηρέτησα και από τη θέση της Αντινομάρχη Αιτωλοακαρνανίας και από αυτή της Δημοτικής Συμβούλου Αγρινίου απέδειξε ότι πάντοτε στεκόμουν δίπλα στα προβλήματα.

Τώρα αποτελεί καθαρά δική μας απόφαση να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι γιατί μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να διεκδικήσουμε με πάθος ένα καλύτερο αύριο. 

Δεν αξίζει η μιζέρια στους Έλληνες.

Δεν αξίζει η μιζέρια στους Αιτωλοακαρνάνες.

Προσβλέπουμε σε καλύτερες ημέρες.

Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευτεί ότι θα μειώσει τους φόρους και τις εισφορές και θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας μέσα από μία έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία εδώ στην Αιτωλοακαρνανία, γιατί είναι ο μεγαλύτερος νομός της χώρας.

Η Αιτωλοακαρνανία έχει μεγάλες προοπτικές στον τομέα του τουρισμού.

Εκεί που άλλοι βλέπουν προβλήματα, εγώ βλέπω ευκαιρίες.

Οι ευκαιρίες είναι εδώ.

Ευκαιρίες και προκλήσεις για την επόμενη ημέρα.

Τα μεγάλα έργα υποδομής τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν.

Έργα σε εθνικό, σε περιφερειακό και σε τοπικό επίπεδο.

Οραματίζομαι μια Αιτωλοακαρνανία πρότυπο για τη Δυτική Ελλάδα.

Έναν νόμο προσέλκυσης οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης.

Με φιλοσοφία ανάπτυξης που θα βγάλει τον τόπο από τη φτώχεια και από τη μιζέρια και θα δώσει νέες προοπτικές στα παιδιά μας, σε όλους τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας.

Με ανάπτυξη του ορεινού όγκου μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού που θα συνδέσουν τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα, που θα δώσουν διέξοδο στους τοπικούς παραγωγούς και θα δημιουργήσουν μία νέα ταυτότητα, μία νέα εμπειρία για την Αιτωλοακαρνανία.

Ήρθε η ώρα για μία Ελλάδα ευημερίας και ανάπτυξης.

Ήρθε η ώρα να πορευτούμε ενωμένοι με σκληρή δουλειά, με αξίες, με σεβασμό στην ιστορία μας, την παράδοσή μας, τη θρησκεία μας, στο ποιοι είμαστε, στην ταυτότητά μας.

Σας ζητώ όλοι μαζί να βαδίσουμε αυτόν τον όμορφο δρόμο διότι αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα.

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Να την κάνουμε αυτό που πραγματικά αξίζει.

Σας καλώ όλοι μαζί να αγωνιστούμε για τη νέα γενιά, αλλά και για τους πατεράδες μας, τους παππούδες μας, για όλους τους Έλληνες.

Όλοι μαζί να φέρουμε τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, τη Νίκη μιας Φωτεινής Ελλάδος.

Θέλει θάρρος και δύναμη να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Και μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

Δώστε μου την δύναμη να υπερασπίζομαι ΠΑΝΤΑ τα συμφέροντα της Αιτωλοακαρνανίας!

ΠΑΝΤΑ δίπλα σας!