Μωραϊτάκης: Την κατάργηση μείωσης του αφορολόγητου την πληρώνει και πάλι ο ελεύθερος επαγγελματίας

Σε αυτοσυγκράτηση κάλεσε ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών, συμμετέχοντας σε τηλεοπτική εκπομπή σε ότι αφορά τις προειδοποιήσεις των Βρυξελλών.

«Να μην πανικοβάλουμε τον κόσμο» σχολίασε και σημείωσε πως «τα σπρεντς δεν τα καθορίζουν οι Βρυξέλλες αλλά οι αγορές και οι αγορές έχουν δικά τους κρίση. Και αυτή τη στιγμή υποχωρούν συνεχώς μπροστά στην προοπτική νίκης της ΝΔ».

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη, μεταξύ άλλων, η ΝΔ έχει προβλέψει να βελτιώσει την ρύθμιση για τις 120 δόσεις.

Εξήγησε πως «η μη μείωση του αφορολόγητου έχει ως αποτέλεσμα ένα σωρό αντίμετρα να μην ισχύουν και αυτός που την πληρώνει πάλι είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας.

Πληρώνει τέλος επιτηδεύματος 650 ευρώ, φόρο 22% από το πρώτο ευρώ, έχει εισφορά αλληλεγγύης, ασφαλιστικές εισφορές βαριές, πληρώνει προκαταβολή φόρου 100%. Όλα αυτά δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον και είναι ήρωας. Και παρά το ότι θεωρείται ραχοκοκαλιά της οικονομίας δεν έχει την αντίστοιχη φροντίδα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Από την χθεσινή μου εμφάνιση στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο Open TV που μιλήσαμε για μείζοντα θέματα της ελληνικής οικονομίας που αφορούν όλους τους πολίτες.

Geplaatst door Αλέξανδρος Μωραϊτάκης op Dinsdag 11 juni 2019

Πηγή