Δημήτρης Τζανακόπουλος: Μπαίνουμε στη μάχη

«Τώρα αποφασίζουμε για την ζωή μας» σημειώνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χρησιμοποιώντας το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για να σημάνει την εκκίνηση της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διεκδικεί την εκλογή του στην Α’ Αθήνας όπως έγινε γνωστό. 

«Για άλλη μια φορά μπαίνουμε στη μάχη» αναφέρει στο μήνυμά του στο facebook ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, εξηγώντας: «Σε μια μάχη που ήταν πάντοτε συλλογική, απαιτητική και όμορφη. Μέσα σε συνθήκες που δεν διαλέξαμε αλλά μας διάλεξαν. Πάντοτε εξάλλου παίρνουμε το τρένο εν κινήσει. Γιατί το τρένο της ιστορίας δεν έχει αφετηρία, όπως δεν έχει και προορισμό».

«Έχει όμως σταθμούς. Επόμενος σταθμός, η κάλπη των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου. Είναι τιμή μου που το όνομά μου θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά αγαπημένων και άξιων συντρόφων και συντροφισσών στο ψηφοδέλτιο του “ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία” στην Α’ Αθήνας. Διαφορετικές διαδρομές, προσωπικές και συλλογικές ιστορίες, βιώματα και καταγωγές εκβάλλουν ξανά σε έναν κοινό στόχο» συνεχίζει.

Στόχος, εξηγεί, είναι «μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας, δημοκρατίας και αλληλεγγύης».

«Το τρένο συνεχίζει την πορεία του λοιπόν. Μια πορεία που δεν ήταν προδιαγεγραμμένη αλλά ανοίγει συνεχώς μπροστά μας. Όπως ο ορίζοντας.
Στο τιμόνι οι άνθρωποι της πόλης μας, οι παλαιότεροι, οι νεότεροι, η γενιά μου. Για τα πολλά πρόσωπα της Αθήνας, τις γειτονιές, την ιστορία, το μέλλον της. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας» καταλήγει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Πηγή