Καβγάς Παπαδημητρίου – Αρβανίτη: Δεν κάνουμε σεξ, τι να ολοκληρώσει;

«Θα έχετε την ευκαιρία να τσακωθείτε αργότερα» είπε απευθυνόμενος στους Κώστα Αρβανίτη και Μπάμπης Παπαδημητρίου ο συμπαρουσιαστής της Πρωινής Βάρδιας Κώστας Αλατζάς, χωρίς να φαντάζεται το τι θα ακολουθήσει.

«Μισό λεπτό να τελειώσω εγώ και θα πεις ότι θες» είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Αρβανίτη όταν ο δεύτερος τον διέκοψε ενώ απαντούσε σε ερώτηση που είχε τεθεί με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μην κρύβει την ενόχλησή του.

«Ενημερώνω τους πολίτες ότι η χώρα χρεοκόπησε. Και χρεοκόπησε από τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο Κώστας Αρβανίτης συμπληρώνοντας πως «δεν μπορώ να φανταστώ πως αυτός που έβαλε φωτιά στο σπίτι θα καταγγείλει την πυροσβεστική» σχολιάζοντας πως δεν μπορεί να γίνει μηδενισμός του κοντέρ. «Οι πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία είναι συγκεκριμένες» συμπλήρωσε για να τον διακόψει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου λέγοντας πως τίθενται πολλά θέματα για συζήτηση. «Έχω ήδη αρχίσει να νυστάζω» σχολίασε κάνοντας λόγο για κουραστικό αφήγημα. «Αν νυστάζετε επειδή ακούτε τον συνομιλητή σας είναι η έπαρση ουσιαστικά της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου» ανταπάντησε ο Κώστας Αρβανίτης για να ξεσπάσει καυγάς.

«Και εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ» συνέχισε για να του απαντήσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου πως «αν δεν το ανέχεστε να σηκωθείτε να φύγετε» εγκαλώντας τον για την καθυστερημένη άφιξή του στην εκπομπή και επιμένοντας να απαντήσει.

«Να τον αφήσουμε να απαντήσει», αντιπρότειναν οι παρουσιαστές για να λάβουν ως απάντηση πως «δεν κάνουμε σεξ, τι να ολοκληρώσει;». «Είστε αυθάδης» σχολίασε ο Κώστας Αρβανίτης και θύμισε την δήλωση Παπαδημητρίου για την ανάγκη μιας σοβαρής Χρυσής Αυγής. «Δεν είναι fake news αυτό αλλά συκοφάντικ news» είπε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας πως δεν θα δώσει συνέχεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

.


Πηγή