«Βόμβα» από τον Τσίπρα: Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – Τι θα ανακοινώσει τη Δευτέρα

293

Παρουσιάζεται το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Αποφασισμένος για μάχη μέχρι τέλους ο πρωθυπουργός.

Μία πολύ σημαντική είδηση έβγαλε η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίαζε το απόγευμα της Παρασκευής.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για να αποφασίσει τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια, ενώ -κεκλεισμένων των θυρών- αναμενόταν να συζητηθεί η προγραμματική πρόταση του κυβερνώντος κόμματος.

Σύμφωνα με το Open TV, ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του ζήτησε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επιμείνουν στις αντιθέσεις τους με τη Νέα Δημοκρατία.

Όσον αφορά το σύνθημα που θα προτάξει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών είναι «ψηφίζουμε για τη ζωή μας και για τη ζωή της κοινωνίας».

Τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί θα παρουσιαστούν τέσσερις στόχοι οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

α) 500.000 νέες θέσεις εργασίας/τετραετία,

β) έμφαση στους νέους εργαζόμενους και τις γυναίκες,

γ) κίνητρα για προσλήψεις νέων εργαζομένων,

δ) νέα αύξηση κατώτατου μισθού.

Όπως είναι προφανές, στην Κουμουνδούρου τα δίνου όλα για να ανατρέψουν το εις βάρος τους κλίμα. Ο πρωθυπουργός σήμανε σάλπισμα αντεπίθεσης, ζητώντας από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να γυρίσουν όλη την Ελλάδα και να μιλήσουν για τα έργα της κυβέρνησης.

Πηγή