Γεννηματά για Βενιζέλο: Πολιτική και όχι προσωπική η επιλογή μου

«Επεδίωξα πάντα την ενότητα και ποτέ τη ρήξη» τόνισε η Φώφη Γεννηματά κατά την κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ.

«Στις ερχόμενες εκλογές θέτουμε ως στόχο να αντιστοιχίσουμε τις κοινωνικές και αυτοδιοικητικές μας δυνάμεις με το εκλογικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών» είπε η Φώφη Γεννηματά στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφερόμενη στο αναφερόμενη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που οδήγησε στη ρήξη με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, σημείωσε πως «αυτή τη στρατηγική υπηρετούν όλες οι επιλογές, δεν είναι προσωπική επιλογή, είναι πολιτική επιλογή». «Επεδίωξα πάντα την ενότητα και ποτέ τη ρήξη» συνέχισε. «Όμως στηρίζω με νύχια και με δόντια τη στρατηγική μας» υπογράμμισε. «Έχω επίγνωση της αγωνίας, θα βγούμε πιο δυνατοί, θα αξιοποιήσουμε το σύνολο του δυναμικού, θα προχωρήσουμε με ενότητα» διαβεβαίωσε τα στελέχη του κόμματος.

Η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται σε διάλογο με τους πολίτες που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είδαν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται. «Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε, εμείς αντέξαμε στο γαλάζιο κύμα» ανέφερε για τις ευρωεκλογές.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό που εφάρμοσε σκληρές πολιτικές λιτότητες και όπως είπε «Ο κ. Τσίπρας φεύγει, με έντονη την εικόνα του διχασμού που καλλιέργησε και με παραχωρήσεις σε εθνικά θέματα. Αντιμετώπισε το προσφυγικό αλλά και τις κρίσεις με τις φωτιές και τις πλημμύρες με κυνισμό, αλαζονεία και χωρίς ίχνος ανθρωπιάς».

Πηγή