ΣΥΡΙΖΑ: Μέτρα για τη μεσαία τάξη και την ανάπτυξη στο πρόγραμμα του κόμματος

Να καλύψουν τα κενά και να δείξουν πως έλαβαν το μήνυμα θα επιχειρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσίαση του νέου προγράμματος του κόμματος.

Σε αυτό θα καταγράφονται μια σειρά από μέτρα που αφορούν την μεσαία τάξη για την οποία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παραδέχθηκε πως «έχουν δίκιο οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται γιατί δεν καταφέραμε να βελτιώσουμε τις ζωές τους». Επιπλέον στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα δοθεί βάρος και σε μέτρα για την ενίσχυση της ανάπτυξης.

Η ανακοίνωσή τους θα γίνει το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha σημείωσε πως «έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω στον αναχρονιστικό νεοφιλελευθερισμό που μας έβαλε στην κρίση. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Είπε ακόμα ότι τα στελέχη της κυβέρνησης «δεν πρόκειται ποτέ να κουνήσουμε το δάχτυλο στους πολίτες για τις επιλογές τους. Δεν αντιμετωπίζουμε τη λαϊκή βούληση α λα καρτ. Η συσσωρευμένη πίεση της πολυετούς κρίσης και της λιτότητας ήταν μεγάλη, ιδίως για τα μεσοστρώματα. Μετά από τέσσερα χρόνια πολιτικής σταθερότητας που δημιούργησε η κυβέρνησή μας, η πίεση αυτή εκφράστηκε στις κάλπες των ευρωπαϊκών και των αυτοδιοικητικών εκλογών».

«Κρύβεται ο Μητσοτάκης»

Την ίδια ώρα και σχολιάζοντας τη συνέντευξη του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 από τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν πως «τρέχει να κρυφτεί ο κ. Μητσοτάκης, για να μην τον καταλάβουν οι πολίτες» οι οποίοι «όμως, έχουν και μνήμη και κρίση».

«Η μοναδική είδηση από τη σημερινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΔ σκοπεύει να κρυφτεί, μέχρι τις εκλογές» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, στην οποία προσθέτει: «Δήλωσε ότι θα κρυφτεί από τη Βουλή, θα κρυφτεί από το ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό, θα κρύψει το πρόγραμμά του. Τρέχει να κρυφτεί ο κ. Μητσοτάκης, για να μην τον καταλάβουν οι πολίτες. Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή