Γεννηματά για εξελίξεις σε ΚΙΝΑΛ: Η αποχώρηση Βενιζέλου διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ

Λυπάμαι για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου. Θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και σημαντικά από οποιαδήποτε θέση. Οι απόντες απ’ αυτή τη μάχη δυναμώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε η Φώφη Γεννηματά εξερχόμενη από το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψήφισε.

Ερωτηθείσα αν προσφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κάποια θέση στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, η κυρία Γεννηματάαπάντησε καταφατικά. «Σε όποια περιφέρεια ήθελε με σταυρό» συμπλήρωσε.

«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κύριο Τσίπρα να προχωρήσει στην κήρυξη εκλογών. Σήμερα θα δώσουν άλλη μία απάντηση και στην τοπική αυτοδιοίκηση» είπε η κυρία Γεννηματά και πρόσθεσε «Πρέπει να ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Να τελειώνουμε μ’ αυτόν τον πολιτικό αχταρμά. Το ΚΙΝΑΛ θέλει να αποτελέσει ανάχωμα στην απειλή της ακροδεξιάς που ώθησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι την προηγούμενη Κυριακή «οι πολίτες υποχρέωσαν τον κύριο Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Σήμερα θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και στις περιφέρειες». Στόχος, όπως πρόσθεσε, είναι να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες.

«Και αυτό σηματοδοτεί η επιλογή του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας» πρόσθεσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, απευθύνοντας προσκλητήριο στους απογοητευμένους ψηφοφόρους που «εγκαταλείπουν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε βίντεο:

Πηγή