Εκλογές 2019: Η θαυμάστρια του Αντώνη Σαμαρά – «Έλα να ομορφύνεις το πλάνο» (vid)

Προεκλογικό καφέ ήπιε το μεσημέρι του Σαββάτου (01/06/2019) στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς διάλεξε πλατεία κι όχι παραλία για να ανταλλάξει απόψεις με τα τοπικά κομματικά στελέχη και φίλους του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Εκεί βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, που πήρε την στήριξη της ΝΔ για τον δεύτερο γύρο, η ανθυποψήφια του Ελένη, Αλειφέρη που με δήλωσή της στηρίζει τον κ. Βασιλόπουλο αλλά κι ο νέος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Παρόντες και οι Δημήτρης Σαμαπαζιώτης, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς. Παρούσες φυσικά ήταν η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου αλλά και της ΔΗΜΤΟ Αντζελα Σκλήκα.

Στον προεκλογικό καφέ εμφανίστηκε προς το τέλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος έκανε την τελευταία του προεκλογική επίσκεψη στην Κυπαρισσία.

Την παράσταση όμως έκλεψε μία κυρία που στη θέα του πρώην πρωθυπουργού πλησίασε και άρχισε να τον αποθεώνει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: messinialive.gr