Άνοιξε τα χαρτιά της η Μεγαλοοικονόμου: «Για αυτό ανεξαρτητοποιήθηκα»

Μεγαλοοικονόμου: Συνεχίζει να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, δεν παραιτείται από την έδρα λόγω Καλλιάνου αλλά ήταν μονόδρομος για εκείνη η ανεξαρτητοποίηση.

Σύμφωνα με την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία είχε γίνει δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου για να δώσουν τα χέρια όταν μεταγράφηκε από την Ένωση Κεντρώων, δεν είναι η ήττα στις ευρωεκλογές που την οδήγησε στην απόφαση της ανεξαρτητοποίησης αλλά μια κόντρα που υπήρχε με «βουλεύτρια» όπως χαρακτηριστικά είπε, του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αρνήθηκε να ονοματίσει την βουλευτή απαντώντας πάντως πως δεν είναι η Αννέτα Καββαδία με την οποία στο παρελθόν είχαν συγκρουστεί. «Οχι, καμία σχέση με την κ. Καββαδία» είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως όλα αναφέρονται αναλυτικά στην επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό και την οποία θα δώσει στη δημοσιότητα. «Φεύγω γιατί κάποιος είπε “τώρα δεν σε έχουμε ανάγκη, είμαστε 152”», υποστήριξε.

«Δεν έχει καμία σχέση με τις ευρωεκλογές και το αποτέλεσμα. Το είχα αποφασίσει πολύ πριν από τις ευρωεκλογές, αλλά περίμενα γιατί ήταν προεκλογική περίοδος», εξήγησε.


Πηγή