Μητσοτάκης: Οι Έλληνες αξίζουν ρεαλιστικών λύσεων για να βελτιώσουν τη ζωή τους

«Οι Έλληνες δικαιούνται την αλήθεια, αξίζουν ρεαλιστικών λύσεων για να βελτιώσουν τη ζωή τους» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμπλήρωσε πως το κόμμα του μπορεί αυτά να τα δώσει στον ελληνικό λαό. Όπως είπε «την Κυριακή η Ελλάδα έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Και αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τις δυνάμεις των άκρων και του λαϊκισμού, εστιάζοντας στα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τους Έλληνες: πώς θα προσελκύσουμε επενδύσεις, πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές, πώς θα μειώσουμε τους φόρους, πώς θα αισθάνονται ξανά ασφαλείς στις γειτονιές τους».

Αναφερόμενος στις εθνικές εκλογές είπε πως «θα εργαστούμε σκληρά ώστε να πείσουμε τους Έλληνες ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη τους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουμε τη στρατηγική μας. Μετά από 4 πολύ δύσκολα χρόνια, οι Έλληνες δικαιούνται την αλήθεια, αξίζουν ρεαλιστικών λύσεων για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Και είμαι σίγουρος ότι εμείς στη Νέα Δημοκρατία θα μπορέσουμε να τις δώσουμε».

Για την αντίδραση των αγορών στις εκλογές εκτίμησε πως «οι αγορές αναζητούν πολιτική σταθερότητα και οι πολίτες εντός και εκτός Ελλάδος γνωρίζουν ότι η πρώτη προτεραιότητά μας είναι να αναπτυχθεί η οικονομία. Έχουμε παρουσιάσει το σχέδιό μας για την προσέλκυση επενδύσεων, για το πως θα κάνουμε την Ελλάδα μια χώρα φιλική για τις επενδύσεις. Έχουμε θέσει ως στόχο να επιτύχουμε ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 4% και γνωρίζουμε πως θα τον κάνουμε πράξη. Εισερχόμαστε στην προεκλογική περίοδο έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, αλλά χωρίς πανηγυρισμούς και σεβόμενοι τους πολίτες που δεν μας ψήφισαν, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε τη στήριξής τους».

Δήλωση προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες

Την Κυριακή η Ελλάδα έκανε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Εστιάσαμε στα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τους Έλληνες και καθώς οδεύουμε προς τις εθνικές εκλογές θα εργαστούμε σκληρά για να τους πείσουμε ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη τους. #EPPSummit

Geplaatst door Kyriakos Mitsotakis op Dinsdag 28 mei 2019

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019


Πηγή