Πρόωρες εκλογές: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Ευρεία σύσκεψη το απόγευμα υπό τον Τσίπρα

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Βαρύ το κλίμα στην Κουμουνδούρου μετά τη σαρωτική νίκη της ΝΔ – Ποιες εξελίξεις θα δρομολογήσει ο πρωθυπουργός – Πώς θα τονώσει το ηθικό των στελεχών για τον προεκλογικό αγώνα

Δραματικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη βαριά ήττα στις Ευρωεκλογές 2019 και την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί κατήφεια και έντονος προβληματισμός, ενώ πολλά στελέχη φτάνουν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με κατεβασμένα κεφάλια.

Μετά τη μακρά συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Κουμουνδούρου, η οποία απέφερε και την απόφαση για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, η ηγεσία του κόμματος συγκαλεί νέα σύσκεψη σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου, στις 19:00 το απόγευμα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, θα συμμετέχουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας.

Στη συνάντηση θα πραγματοποιήσει ομιλία ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενώ αναμένεται να αποτιμηθούν τα αίτια της εκλογικής ήττας και να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.


Πηγή