Exit poll – Exit polls 2019: Διαρροή – «βόμβα» για τα αποτελέσματα εκλογών 2019

Exit poll – Exit polls 2019 – Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Λίγα λεπτά έμειναν για να κλείσουν οι κάλπες και τα τελευταία αποτελέσματα του κοινού exit poll των καναλιών που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία δείχνουν μεγάλη… έκπληξη στο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2019.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο κύμα των μετρήσεων δείχνει «καθαρή» διαφορά ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα.

Την ίδια ώρα, σαφές είναι το προβάδισμα για το τρίτο κόμμα σε σχέση με τα υπόλοποιπα.

Εκπλήξεις υπάρχουν, ωστόσο, και στο… όριο, με δύο μη κοινοβουλευτικά κόμματα να κάνουν την έκπληξη μέχρι στιγμής.

Exit poll – Exit polls 2019: Πότε θα έχουμε τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα

Γύρω στις 21:00 – 22:00 θα έχουμε το πρώτο ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα με βάση την εκτίμηση, όπως σημείωσε ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος, αντιπρόεδρος της Singular Logic, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως επεσήμανε, «είναι αρκετά σύνθετη διαδικασία με τρεις κάλπες. Έχει προβλεφθεί μια φυσιολογική ροή για τις ευρωεκλογές, και για τις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές. Μετά τις 21:00 και προς τις 22:00 θα μπορέσουμε να δώσουμε μια ασφαλή εκτίμηση, αρχικά για τις ευρωεκλογές, στη συνέχεια για τις περιφερειακές και όπου χρειαστεί για τους δήμους».

«Πρώτα θα δώσουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών που έχει το πολιτικό μήνυμα. Θα δώσουμε εκτίμηση σε 13 Περιφέρειες και τους 6 μεγάλους δήμους, Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

To Newsbomb.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της χώρας, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, θα μεταδώσει έγκυρα και έγκαιρα, όλα τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των εκλογών για τις Περιφέρειες και τους Δήμους.

Μέσα από την εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Σε δύο ενότητες, μια για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019 και μια για τις ευρωεκλογές 2019 έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πλήρη εικόνα για όλα τα αποτελέσματα που θα κρίνουν τις εξελίξεις στη χώρα μας.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το Newsbomb.gr θα σας ενημερώσει με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των κομμάτων.

Με τη μεγάλη ευθύνη της πρωτιάς σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στη μάχη της ενημέρωσης και για τις εκλογές 2019.

Με το ίδιο πάθος και ζήλο, οι ρεπόρτερ και η συντακτική ομάδα θα σας μεταφέρουν με ταχύτητα όλα όσα θα συμβούν κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (27/05/2019) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019


Πηγή