Live η ομιλία του Kυριάκου Μητσοτάκη στo Περιστέρι

Στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» μιλάει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή την ώρα στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος στην Αθήνα. 

«Εδώ είναι το πολιτικό μου σπίτι, εδώ ωρίμασα πολιτικά, στη Β΄ Αθηνών πριν από 15 χρόνια με μπροστάρη τον Κ. Καραμανλή» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στο Περιστέρι.

Ανέφερε πως έφερε ως αρχηγός τα γραφεία του κόμματος στο «ποτάμι». Σε αυτή τη περιοχή τόνισε, που είναι χωνευτήρι του έθνους, αγωνίζομαι να εκπροσωπήσω και να δώσω λύσεις, είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες και να γίνουμε μπροστάρηδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής».

Καραμανλής – Σαμαράς

Παρόντες στην ομιλία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατία είναι και οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί, κ.κ. Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Ειδικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαστε όλοι εδώ συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στη γειτονιά μας. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξή μας, η ΝΔ, μπορεί να διασφαλίσει».

Δείτε live


Πηγή