Γιατί να ψηφίσω «ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ»

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες  του Χαϊδαρίου,

Με έχετε τιμήσει και στηρίξει στο παρελθόν με την εμπιστοσύνη σας, σας ζητώ τον ένα από τους τρεις σταυρούς σας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ» του Βαγγέλη Ντηνιακού.

Μας συνδέουν κοινές απόψεις και αγώνες, σχετικά με την πόλη που αγαπάμε να ζούμε!

Το Χαϊδάρι είναι πλέον κοινή πεποίθηση όλων μας, ότι τα τελευταία χρόνια (πάνω από 10) είναι σε συνεχή υποβάθμιση και μιζέρια σε σχέση με τις προηγούμενες επιτυχημένες Δημοτικές διοικήσεις.

Ως δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης 2007-2014  και ως δημότης, έχω υπερασπιστεί το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών, αναδεικνύοντας σοβαρά θέματα σχετικά με τις υποδομές (Σκαραμαγκάς, κολυμβητήριο, φυσικό αέριο, ΕΥΔΑΠ, αθλητικούς χώρους, κληροδοτήματα, ακίνητο Γ. Παπανδρέου-επικίνδυνο από σεισμό 1999), τη διαχείριση και τα οικονομικά του Δήμου μας!

Η πόλη μας, χρειάζεται άμεσα την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ όλων των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων ώστε να εξασφαλιστούν στο ακέραιο οι ψηφιακές υποδομές, ο έξυπνος φωτισμός, οι αναβαθμίσεις που διευκολύνουν την ζωή των ΑμεΑ, η δημιουργία χώρων στάθμευσης, τα συστήματα έξυπνης διαχείρισης απορριμμάτων, αυτές  είναι μερικές από τις προτάσεις ώστε ο Δήμος μας, με αναμόρφωση δομών, να αποκτήσει τις ευκολίες μιας ΕΞΥΠΝΗΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΟΛΗΣ!

26 Μαΐου αλλάζουμε σελίδα για να γίνει το Χαϊδάρι ΞΑΝΑ πόλη αντάξια των ανθρώπων και της ιστορίας του. Γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Βιογραφικό :

  • Δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
  • Δημοτική Σύμβουλος της αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» με επικεφαλή τον Δημήτρη Τσατσαμπά από το 2007-2010 και 2011-2014.
  • Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου από 2011-2014
  • Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Αθλητισμού-Πολιτισμού-Νεολαίας Χαϊδαρίου και της Επιτροπής Μεταναστευτικής πολιτικής του Δήμου Χαϊδαρίου από 2007-2014
  • Μέλος της UNESCO & GREENPEACE