Εκλογές 2019 – Βελόπουλος: «Δεν υπάρχει Αριστερά και Δεξιά, υπάρχει μόνο Ελλάδα»

Εκλογές 2019: «Εγώ θέλω να ενώσω τους Έλληνες, το διακύβευμά μου είναι να ενώσω τους Έλληνες δεν υπάρχει Αριστερά και Δεξιά,υπάρχει μόνο Ελλάδα. Να ενώσουμε τους Έλληνες. Τον Αριστερό, τον καλό Κεντρώο, τον καλό Δεξιό και να πάμε μπροστά,δεν γίνεται αλλιώς» τόνισε μεταξύ άλλων, ο  πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναλυτικότερα, ο κ. Βελόπουλος μιλώντας στο στο Ρ/Σ “Παραπολιτικά” τόνισε πως το κόμμά του “είναι κάτι διαφορετικό υπό την έννοια ότι έχουμε ένα πρόγραμμα και το πρόγραμμά μας είναι 290 σελίδων άμεσα υλοποιήσιμο. Είναι καταγεγραμμένο επακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και κυρίως βασίζεται στην οικονομία. Ψάξτε τα υπόλοιπα κόμματα κανείς δεν έχει πρόγραμμα και η απόδειξη αυτού που λεω είναι το γεγονός ότι η αντιπαράθεση για τις ευρωεκλογές γίνεται για τον Πετσίτη, για τη Novartis , για το κότερο, για τα πούρα που είναι θέματα μείζονος σημασίας αλλά ζητήματα ηθικής πολιτικής και κυρίως εσωτερικής φύσεως. Δεν έχουν να κάνουν με τις ευρωεκλογές αυτά τα ζητήματα, δεν έχουν να κάνουν με το διακύβευμα των ευρωεκλογών”.

Επεσήμανε πως “Ζήματα ηθικής πολιτικής και κυρίως εσωτερικής φύσεως. Δεν έχουν να κάνουν με τις ευρωεκλογές αυτά τα ζητήματα, δεν έχουν να κάνουν με το διακύβευμα των ευρωεκλογών”.

Αναφερόμενος στους παράνομους μετανάστες τόνισε πως “Όταν η Ευρώπη μιλάει για τους λαθραίους που έχουν έρθει στην Ευρώπη και έχουν αλλοτριώσει την Ευρώπη και εμείς ως κόμματα δεν μιλάμε για το θέμα αυτό με επιχειρήματα υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας. Εμείς για το θέμα των λαθροεισβολέων είχα πει τείχος στον Έβρο, 6 μέτρα με ναρκοπέδιο να μην περνάει κουνούπι”.

Σε ερώτηση πως αποφάσισα να δημιουργήσει το κόμμα του, απάντησε:
“Αποφάσισα να κάνω κόμμα όταν κάποια στιγμή η κόρη μου με τις φίλες της συζητούσαν και έλεγαν ότι «θα τελειώσουμε τις σπουδές μας και θα πάμε στο εξωτερικό να βρούμε δουλειά».

Σε ερώτηση σχετική με την επαναφορά της θανατικής ποινής απάντησε:

“Σε δουλεμπόρους αυτούς δηλαδή που εμπορεύονται ψυχές ανθρώπων, εμπόρους ναρκωτικών αλλά και σε παιδεραστές μια ποινή αξίζει. Θάνατος, θανατική ποινή. Θα την επαναφέρω αρκεί να κυβερνήσω. Λειτουργεί αποτρεπτικά αυτό… Νόμος και τάξη δεν υπάρχει άλλη λύση, τα μεσοβέζικα της ΝΔ με ενοχλούν”.

Ερωτηθείς που τοποθετείται το κόμμα του είπε:

“Θέλω να είμαι μόνο Έλληνας και τίποτα άλλο αλλά τον ετεροπροσδιορισμό τον αφήνω στους άλλους. Ας με λένε φασίστα, ακροδεξιό, ακροαριστερό δεν με απασχολεί, τη συνείδησή μου να έχω καθαρή”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Πηγή