Δημήτρης Καμπόσος: Τα μεγάλα έργα προχωράνε στο Άργος

Στο καθιερωμένο του «ραντεβού» με τους δημότες του προέβη για ακόμη μια Παρασκευή, ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος. Στο εβδομαδιαίο του βίντεο με την ονομασία «Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο», ο κ. Καμπόσος μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία των έργων στον Δήμο. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, ένα πολύ σημαντικό έργο εγκρίθηκε από τις αρμόδιες Αρχές. Πρόκειται για την υδροδότηση του Κουτσοποδίου η οποία θα γίνεται στο μέλλον από τις πηγές της Λέρνης. Ένα νέο έργο που θα αποτελεί ανακούφιση για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Όπως ανέφερε, δεν πρόκειται μονάχα για μια υπόσχεση αλλά μια πράξη που θα γίνει πραγματικότητα.

Παράλληλα, στο ίδιο βίντεο ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα του κολυμβητηρίου.  Σύμφωνα με τον κ. Καμπόσο, η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, έχει πέσει όπως χαρακτηριστικά είπε, το μπετόν και περίπου στις 10 Μαρτίου θα έχει κλείσει η στέγη και το έργο θα συνεχιστεί στο εσωτερικό με τα κατάλληλα μέσα.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Δημήτρης Καμπόσος, νέες μελέτες δημιουργούνται από πλευράς του Δήμου ούτως ώστε όταν εγκριθούν να προχωρήσουν σε ακόμα μεγαλύτερα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος.

Τέλος, ο δήμαρχος τόνισε από πλευράς του, τα προβλήματα με τα ρεύματα που ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος, με αποτέλεσμα στην πρόσφατη κακοκαιρία να δημιουργηθούν εκ νέου προβλήματα με τις πλημμύρες. Πέρασαν τόσοι μήνες από την τελευταία πλημμύρα που στοίχισε ολόκληρες περιουσίες στους πολίτες και παρ’ όλα αυτά ουδεμία εργασία έγινε από την αντιπεριφέρεια Αργολίδας η οποία είναι και η αρμόδια για τον καθαρισμό ρεμάτων και ποταμών, παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Επιπλέον, όπως δήλωσε εξίσου σημαντικό είναι το ζήτημα με τις μπάρες που έχουν γκρεμιστεί, θέμα για το οποίο πρέπει να μεριμνήσει ο κ. Χειβιδόπουλος.

Το διαδικτυακό ραντεβού με τους πολίτες ανανεώνεται για την επόμενη Παρασκευή.

Δείτε εδώ ολόκληρη την παρέμβαση του δημάρχου:

https://www.youtube.com/watch?v=kBGvQw1NzEI