Περιφερειακές εκλογές 2019 – Σαμαράς: Στηρίζει υποψηφιότητα Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Περιφερειακές εκλογές 2019: Μετά από σχεδόν 4,5 χρόνια, ο κ. Σαμαράς θα προχωρήσει σε μία ομιλία, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες και θα εστιάσει στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές εκλογές, εκφράζοντας ανοιχτά τη στήριξή του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.

Μετά από σχεδόν 4,5 χρόνια, ο κ. Σαμαράς θα προχωρήσει σε μία ομιλία, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες και θα εστιάσει στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές εκλογές, εκφράζοντας ανοιχτά τη στήριξή του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.

Την Πέμπτη 23/5/2019 στις 8.00 το βράδυ θα γίνει ομιλία στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη, από τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Σαμαράς έχει άλλωστε πάρει ξεκάθαρη θέση για τις περιφερειακές εκλογές, αναφέροντας … “Δείξτε την πόρτα σε όλη αυτή την ανεκδιήγητη παρέα που κορόιδεψε χωρίς ντροπή τους Πελοποννησίους”!

Να σημειωθεί ότι στην ομιλία θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο βουλεύτης Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019