Νέα Δημοκρατία για συνέντευξη Τσίπρα: Ζει εκτός τόπου και χρόνου

Με το σχόλιο «δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα» απαντά η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha

«Την Τετάρτη χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές “ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του”. Τώρα που συνειδητοποίησε ότι θα χάσει, τις λέει δημοσκόπηση. Και σε 12 μέρες που θα μιλήσουν οι πολίτες, θα μας πει ότι “έλαβε το μήνυμα”» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Δώδεκα μέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου. Ούτε μια λέξη για τους νέους και τη μεσαία τάξη. Ούτε μια λέξη για την πρωτοφανή ανομία και την υπερφορολόγηση. Ούτε μια λέξη για την Υγεία και την Παιδεία που κατέστρεψε. Δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα.

Η μόνη ειλικρινής στιγμή του επηρμένου κ. Τσίπρα, ο οποίος έλεγε ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του, ήταν όταν ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν και κάποιοι υπουργοί του κάνουν μυστικά διακοπές με θαλαμηγούς. Προφανώς γιατί ο ίδιος έδωσε το καλό παράδειγμα» αναφέρει η Πειραιώς για να καταλήξει:

«Στις 26 Μαΐου ο πιο αλαζόνας Πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο τόπος θα πάρει την απάντηση που του αξίζει σε όλες τις κάλπες. Του ευχόμαστε από τώρα καλές διακοπές».


Πηγή