Μισή συγνώμη από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη για τον πατέρα Τσίπρα

Μέσω twitter, αλλά κατά το ήμισυ, ανακάλεσε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης τα όσα από τηλεόρασης υποστήριξε για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα.

«Όπως διαπίστωσα η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη» έγραψε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος όμως άφησε ανοιχτό παράθυρο να επανέλθει. Και αυτό διότι «η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν».

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε τηλεοπτική του συνέντευξη επέμενε να δείξει την φωτογραφία και ζητούσε την κάμερα να πάει κοντά για να την δουν οι τηλεθεατές. Πρόκειται για μια φωτογραφία από την επταετία στην οποία υποτίθεται πως πίσω από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο βρισκόταν ο πατέρας του πρωθυπουργού. Με την διαφορά πως έχει αποδειχθεί πως στην φωτογραφία διακρίνεται ο Διομήδης Αγγελόπουλος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ της κυβέρνησης των Συνταγματαρχών και κυβέρνησης Μαρκεζίνη.

Παρά την παρέμβαση του Γιάννη Αμανατίδη που συμμετείχε στο πάνελ ότι πρόκειται για fakenews, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αρνήθηκε να ανακαλέσει και συνέχισε να δείχνει την φωτογραφία. «Δεν ανακαλώ τίποτα, έχω την καταγγελία», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή