Live η μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη: Η ώρα της μεγάλης μάχης – Τα όπλα που θα χρησιμοποιήσουν

Εν αναμονή της μεγάλης μονομαχίας μεταξύ των Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους μετά τις 18.00, συνεχίζονται οι τοποθετήσεις στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε ο πρωθυπουργός.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ήδη με τις τοποθετήσεις τους την Τετάρτη, έδωσαν ξεκάθαρο στίγμα για τα όσα θα ακολουθήσουν ενώ ενδεικτικές είναι και οι τοποθετήσεις των κορυφαίων στελεχών των δύο παρατάξεων.

Η κοινοβουλευτική μάχη, που ξεκίνησε από την πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή Υγείας Παύλου Πολάκη, αναμένεται να εξελιχθεί σε ανεπίσημο debate το οποίο και είχε κατ’ επανάληψη ζητήσει το Μέγαρο Μαξίμου με την Πειραιώς να απαντά ζητώντας εκλογές.

Στην κυβέρνηση στοχεύουν στην απαξίωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τις προηγούμενες μέρες σε «ανεπάρκεια» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στον αντίποδα, από τη Νέα Δημοκρατία στόχος είναι κυρίως η αριστερή ταυτότητα και το ηθικό πλεονέκτημα που επικαλείται η κυβέρνηση.


Πηγή