Τσίπρας: Θα συνεχίσει ο Μητσοτάκης να κυλιέται στη λάσπη;

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα.

«Δύο μέρες μετά την αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στη Βουλή στον θανόντα πατέρα του πρωθυπουργού, αναπαράγοντας τα fake news φασιστοφυλλάδων, στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του, στην οποία τονίζεται:

«Ο τελευταίος (σ.σ. Κεφαλογιάννης) έφθασε μέχρι και στο σημείο να παρουσιάζει φωτογραφίες εποχής με άσχετους ανθρώπους δίπλα στους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τον πατέρα του πρωθυπουργού».

Η ίδια ανακοίνωση επισημαίνει: «Επειδή, ο κατήφορος στον οποίον έχουν επιβάλει την πολιτική ζωή του τόπου οι ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έχει και ένα όριο, αναρωτιόμαστε:

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο;

Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό;

Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;»

Πηγή