Μητσοτάκης: Νάτος νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος – Το ηθικό πλεονέκτημα βούλιαξε στα νερά του Ιονίου

Βουλευτικές εκλογές ζήτησε εκ νέου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παίρνοντας τον λόγο στο βήμα της Βουλής όπου πραγματοποιείται η συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

«Κ. Τσίπρα ακούγοντας σας με προσοχή κατάλαβα γιατί δεν θέλατε ποτέ να γίνει η συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά του κ. Πολάκη. Αφορά τη συμπεριφορά του. Το ήθος και ύφος της εξουσίας που αποπνέει. Ταυτίζεστε απόλυτα με αυτές τις συμπεριφορές. Εδώ είναι ο ναός της Δημοκρατίας κ. Τσίπρα. Εδώ θα συζητήσουμε και εδώ θα απολογηθείτε. Αν θέλετε τηλεοπτικό διάλογο, προκηρύξτε τώρα εθνικές εκλογές και θα κάνουμε όσα debate θέλετε», ανέφερε ο λ. Μητσοτάκης.

«Ένας θα χαμογελάει και ένας θα κλαίει»

Και πρόσθεσε: «Στις 26 Μαΐου ένας θα χαμογελάει και ένας θα κλαίει η ΝΔ θα πετύχει τη μεγάλη εκλογική νίκη που θα οδηγήσει στη πολιτική αλλαγή».

«Από τον Πολάκη στο Μάτι, από το Μάτι στα κότερα»

Επιπλέον, ο αργηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανέφερε: «Από τον Πολάκη στο Μάτι, από το Μάτι στα κότερα, και από τα κότερα στη χθεσινή φιέστα των απεγνωσμένων “θα” της νέας δημαγωγίας. Τα τελευταία τυράκια πριν τη φάκα των εκλογών που δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα που ζουν οι Έλληνες πολίτες».

«Το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε στα γαλανοπράσινα νησιά του Ιονίου»

Το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε στα γαλανοπράσινα νησιά του Ιονίου. Αντί να λένε «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός!» θα λένε «Νάτος, νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος». Από την αριστερά των καταλήψεων στην αριστερά του κότερου.

Πηγή