Στην Καλαμάτα παρακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα, και ειδικότερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, παρακολούθησε και φέτος την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Της Ακολουθίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, την οποία παρακολούθησε και ο κ. Παυλόπουλος, μαζί με πλήθος πιστούς σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έσπασε το πρωτόκολλο και χαιρέτησε Καλαματιανούς συμπολίτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, όπου ενημερώθηκε για τις δύο εκθέσεις που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο.

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο (26/04/2019), ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Ανάστασης επίσης στην Καλαμάτα, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)