Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: “Ανήθικη διαστρέβλωση της πραγματικότητας η παραποίηση των δηλώσεων Βέμπερ.”

Η πρ. Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), πρ. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε σχετικά με την “τροποποίηση” από τη ΝΔ των δηλώσεων του κ. Βέμπερ σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών:

Ενώ τα μέλη της σημερινής ΝΔ χειροκρότησαν θερμά το φίλο τους, τον ανθέλληνα κ. Βέμπερ, όταν δήλωσε “η Ευρώπη καλοσωρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών”, προς εμάς τους αφελείς όπως πιστεύουν, υπόλοιπους Έλληνες, μετέφρασαν ότι ο κ. Βέμπερ είπε “σέβομαι τις ανησυχίες των Ελλήνων για τη Μακεδονία”.

Δεν πρόκειται μόνο για λογοκρισία, αλλά για ανήθικη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, που δείχνει ότι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη είναι ένα “εκκρεμές” ανάλογα με ποιον συνομιλεί. Η διπλοπροσωπία σε όλο της το μεγαλείο.

Ο “φίλος” του κ. Μητσοτάκη, ο ανθέλληνας κ. Βέμπερ, ήθελε να διώξει τη χώρα μας από την Ευρώπη και να τη βγάλει από τη Συνθήκη Σέγκεν, ώστε να γίνει μια τεράστια αποθήκη προσφύγων. Επίσης ζητούσε να μη μειωθεί το χρέος αλλά να μειωθούν οι μισθοί των Ελλήνων. Και είναι φυσικά, υποστηρικτής της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτός, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, είναι «φίλος της Ελλάδας». «Δείξε μου το φίλο σου, για να σου πω ποιος είσαι», λέει βέβαια η σοφή παροιμία.

Ταυτόχρονα, απόλυτη σιωπή από την ΝΔ και από το ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, σχετικά με “το σκάνδαλο της μίζας και της βίζας”, το οποίο φέρνει στο φως το σκοτεινό παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών και του κ. Κοτζιά.

Ενώ αυτοί οι άνθρωποι μας εμπαίζουν ξεδιάντροπα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουμε τον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και ενάντια στη διαπλοκή, με κάθε μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας.