Απίστευτη ατάκα Τσίπρα σε Κόκκαλη

Έναν ξεχωριστό τρόπο επιφύλασσε για να «πειράξει» τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κόκκαλη, ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου στη σκηνή και όταν ήρθε η σειρά του Πέτρου Κόκκαλη, ο κ. Τσίπρας επιφύλασσε έναν ξεχωριστό τρόπο για να «πειράξει» τον υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε λέγοντας ότι στη θέση 13 του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο Πέτρος Κόκκαλης αφού η «μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια», αστειευόμενος με τη σύνδεση που έχει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Ολυμπιακό και ο αριθμός 13 με τον Παναθηναϊκό.

Όταν τόνισε την σχέση του Πέτρου Κόκκαλη με τους «ερυθρόλευκους», ο πρωθυπουργός κατέληξε στη φράση «κανείς δεν είναι τέλειος», καθώς είναι γνωστά τα «πράσινα» αισθήματα του Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογενειακή κληρονομιά του Πέτρου Κόκκαλη και στη σημαντική του συμβολή στον τομέα του περιβάλλοντος και της αυτοδιοίκησης.

Πηγή