Σιμέλα Κυριακίδου-Τσιαλούκη: Μια γυναίκα που αγαπάει τα παιδιά, υποψήφια με τον Τζιτζικώστα

Μια γυναίκα ειδικευμένη στις μαθησιακές δυσκολίες και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, συστρατεύεται και δίνει τη μάχη στην περιφέρεια Χαλκιδικής με τον Απόστολο Τζιτζικώστα 

Ο λόγος για την κυρία Σιμέλα Κυριακίδου-Τσιαλούκη, που είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, με το συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, “Αλληλεγγύη”.

Η κυρία Κυριακίδου-Τσιαλούκη είναι εξειδικευμένη στις μαθησιακές δυσκολίες και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Τσιαλούκη, ιατρό στην καρδιολογική κλινική του Γ.Ν. Χαλκιδικής.

Κατοικεί στο Παλιούρι Χαλκιδικής με τον σύζυγό της και την 5χρονη κόρη της, όπου τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τα κοινά μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιουρίου «Θέραμβος» στον οποίο διατελεί Πρόεδρος.

Σε μήνυμά της αναφέρει:

«Στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου, συμμετέχω ως υποψήφια Σύμβουλους για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, με το συνδυασμό του κυρίου Απόστολου Τζιτζικώστα “Αλληλεγγύη”.

Η υποψηφιότητά μου στηρίζεται στην αγάπη που έχω για τον τόπο μου, την κοινωνία και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτόν.

Η Χαλκιδική είναι ένας τόπος μοναδικός και πολυμορφικός, όπως συνηθίζω να τον αποκαλώ, που προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες σε όλους τους τομείς.

Το όραμά μου… στηρίζεται στην πεποίθησή μου ότι για την ευμάρεια ενός τόπου, το σημαντικότερο είναι η ενίσχυση της κοινωνίας σε ανθρώπινο επίπεδο πρωτίστως και κατ’ επέκταση στην καθημερινότητα. Ξεκινώντας από αυτή τη βάση και έχοντας αναπτύξει ένα πλαίσιο επικοινωνίας με τους πολίτες, η ανάπτυξη αποκτά τα θεμέλια που απαιτούνται για να χτιστεί το μέλλον.
Συνεπώς, λοιπόν, αυτό που μας συνδέει με τον κύριο Απόστολο Τζιτζικώστα και τον συνδυασμό της “Αλληλεγγύης”, είναι το κοινό μας όραμα για μια ανθρώπινη κοινωνία.
Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που συμμετέχω σε μια ομάδα που έχει στόχο να συνεχίσει για μια ακόμα θητεία την επιτυχημένη της πορεία».


Πηγή