Αλέξης Γεωργούλης: Ο «εραστής δυτικών προαστίων» στην Ευρωβουλή

H Κουμουνδούρου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων καθώς ο γνωστός ηθοποιός θα δώσει τη μάχη της Ευρωβουλής.

Με τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη να βρίσκεται στη λίστα ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τις τελευταίες υποψηφιότητες για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Γεωργούλη. Ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου Προ-Πο ενώ η μητέρα του ήταν νηπιαγωγός. Ως μικρό παιδί τον χαρακτήριζαν η ζωηράδα και η υπερκινητικότητα. Ο ίδιος θυμάται: “Δυο φορές με έδιωξαν από το νηπιαγωγείο”.[2]

Τα πρώτα χρόνια του Αλέξη Γεωργούλη στο Δημοτικό Σχολείο κυλούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στο Γυμνάσιο αποφασίζει να γίνει πρωταθλητής της πάλης, γι’αυτό γράφεται στην ομάδα πάλης και έχει ως στόχο ένα μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Παράλληλα έκανε μαθήματα φωνητικής με τον Ν. Παναγιωτόπουλο και την Ελένη Λιώνα. Από το 1988 μέχρι το 1992 έκανε μαθήματα κλασσικής και μπλουζ κιθάρας στο Ωδείο Λάρισας.

Αποφάσισε να δώσει εξετάσεις προκειμένου να περάσει στο Μαθηματικό Τμήμα αλλά πέρασε στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης για να σπουδάσει πολιτικός μηχανικός. Ενάμιση χρόνο μετά πήρε μεταγραφή για το Πολυτεχνείο Αθήνας.

Μέχρι τα 22 του δεν υπήρχε η παραμικρή σκέψη στο μυαλό του να γίνει ηθοποιός. Προς το τέλος των σπουδών του στο Ε.Μ.Π, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.[3]

Έτσι παρακολούθησε μαθήματα στο θεατρικό εργαστήρι “Θεατρική Τέχνη” στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου “Ιασμος” και από το 1996 μέχρι το 2000 στο θέατρο των “Αλλαγών”.

Δείτε επίσης:

Διακοπή της δίκης για το «σχέδιο Πυθία» και τις τηλεφωνικές υποκλοπές

Κίτρινα γιλέκα: Δεν πτοήθηκαν από την φωτιά στη Νοτρ Νταμ – 60.000 αστυνομικούς κατεβάζει ο Μακρόν


Πηγή