Καμμένος για υποψηφιότητες Κουντουρά – Δανέλλη: “Πολιτικοί συνοδοί πολυτελείας”

«Κόκκινο πανί» για τον Πάνο Καμμένο αποτελεί η Έλενα Κουντουρά και η «αποστασία» της, δηλαδή η ταύτισή της με την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων -και μέχρι πρόσφατα συγκυβερνήτης με τον Αλέξη Τσίπρα- χαρακτηρίζει την πρώην στενή συνεργάτιδά του «πολιτικό συνοδό πολυτελείας».

«Εχθές όμως με αγωνία όλοι οι Έλληνες περιμέναμε ανακοίνωσε ο Σύριζα και τους πρώτους στην ιστορία υποψηφίους ευρωβουλευτές – αποστάτες «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας»», γράφει ο Πάνος Καμμένος εννοώντας προφανώς -χωρίς όμως να τους κατονομάζει- την κυρίας Κουντουρά και τον κ. Δανέλλη.

Ο κ. Καμμένος ρίχνει και μία «μπηχτή» κατά των κυρίων Τατσόπουλου και Ψαριανού -αυτούς τους κατονομάζει- εξαιρώντας τους από την κατηγορία «πολυτελείας».

«ΥΓ Τατσόπουλος και Ψαριανός της ΝΔ δεν είναι πολυτελείας…» γράφει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Καμμένος εναντίον Κουντουρά: Μια ιστορία από τα… παλιά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος επιτίθεται στην Έλενα Κουντουρά. Η αρχή έγινε όταν η υπουργός Τουρισμού απείχε επιδεικτικά από το θρίλερ για το αν θα διασωθεί ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τον περασμένο Ιανουάριο και την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Εκείνη την περίοδο ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική συνέντευξή του εξαπέλυε επίθεση στην Έλενα Κουντουρά, για την οποία «ξαφνικά» θυμήθηκε πως ο πατέρας της είχε γράψει τον ύμνο της 21ης Απριλίου. «Αν αυτή την αριστερά θέλουν, τότε τους καλωσορίζω”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος για τους πρώην… συντρόφους του!

Η επίθεση στην υπουργό Τουρισμού κορυφώθηκε όταν η κυβέρνηση πέρασε από τη Βουλή τροπολογία -που επονομάστηκε «τροπολογία Κουντουρά»- περί άρσης του ασυμβίβαστου εν ενεργεία βουλευτή με υποψηφιότητα ευρωβουλευτή.

Τότε οι ΑΝΕΛ με μια σκληρή ανακοίνωση χαρακτήριζαν την κυρία Κουντουρά «πολύφερνη νύφη», αφήνοντας αιχμές για συναλλαγή της υπουργού με τον πρωθυπουργό.

Ακολούθησε και νέο επεισόδιο, με τον Πάνο Καμμένο να καταθέτει ερώτηση για τα έξοδα της υπουργού Τουρισμού.