Περιφερειακές εκλογές 2019: Το ψηφοδέλτιο του παρουσίασε ο Φάνης Σπανός

Περιφερειακές εκλογές 2019: Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας Χαλκίδας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του ο Φάνης Σπανός, νυν αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Με συγκίνηση μίλησε για την πόλη της Χαλκίδας και τόνισε πως σε αυτήν την πόλη της Χαλκίδας και τόνισε πως σε αυτήν την πόλη άρχισαν όλα. Στην πόλη που αγάπησε και έζησε τα παιδικά του χρόνια. Έπειτα τις ευχαριστίες στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Σίμος Κεδίκογλου, τον Κώστα Μαρκόπουλο, τον Θανάση Ζεμπίλη, την Έλενα Βάκα, τη Τζοβάννα Γκόγκου, τον Άγγελο Πνευματικό, τον Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο και τον Μιχάλη Σιδέρη.

Να επιμείνει στον τουρισμό και την αγροδιατροφή.

Οι 27 υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν χθες έχουν όραμα και στόχο και αναμένουν την εκλογή της νέας περιφερειακής διοίκησης.

Πρόκειται για 27 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από κάθε περιοχή του Νομού, κάθε επαγγελματικού κλάδου και όλων των ηλικιών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν επιτευχθεί αυτά τα 4,5 χρόνια στην Εύβοια. Στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου, στην ολοκλήρωση του Νοσοκομείου Χαλκίδας, στην εξασφάλιση χρηματοδότησης για τα λιμάνια και τα υδατοδρόμια, στις επενδύσεις για τον πρωτογενή τομέα, στην ενίσχυση του τουρισμού, στην ανάδειξη των ιστορικών πολιτιστικών χώρων και τις πολλές ακόμα παρεμβάσεις της καθημερινότητας.

Ο Φάνης Σπανός παρουσίασε έναν-έναν τους υποψηφίους, οι οποίοι κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Kλείνοντας την ομιλία του ζήτησε από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους, τονίζοντας πως η Στερεά Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην τροχιά ανάπτυξης που βρίσκεται ήδη και να μην χαθεί ούτε μια ώρα δουλειάς.

ΠΗΓΗ stereanews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019