(Video) Διέκοψε την ομιλία της και αποχώρησε από εκδήλωση η Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Μια απρόβλεπτη εξέλιξη σημειώθηκε στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, καθώς άφησε στη μέση την ομιλία της και αποχώρησε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της και ενώ η υφυπουργός αναφερόταν στο έργο της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα αντέδρασαν, λέγοντας ότι η εκδήλωση είναι για το νοσοκομείο και όχι για τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως, η υφυπουργός, φανερά ενοχλημένη, διέκοψε την ομιλία της, κατέβηκε από το βήμα και αποχώρησε από την αίθουσα, παρά τις εκκλήσεις να επιστρέψει και να την ολοκληρώσει.

Σε ανακοίνωσή της η κ. Χατζηγεωργίου κάνει λόγο για «άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ». Μάλιστα, κατονομάζει ως υπεύθυνο για τις αντιδράσεις κατά την ομιλία της τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Κούβελα.

«Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη να απευθύνω χαιρετισμό με το θεσμικό μου ρόλο ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες  δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου.»

Την ώρα που αναφερόμουν στο αναμφισβήτητα θετικό έργο της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, δόθηκε το σύνθημα από τον υιό πρώην βουλευτή της ΝΔ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης κο Κούβελα, για να ξεκινήσουν φωνές και διαμαρτυρίες νεοδημοκρατών», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κ. Χατζηγεωργίου.

Όπως τονίζει, «προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της χρυσής αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους. Είναι βέβαιο ότι το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί τους κρατικοδίαιτους κόλακες του παλιού πολιτικού καθεστώτος  που κατεδάφισε τη δημόσια Υγεία στα μαύρα χρόνια της περιόδου 2010-2014 αλλά και παλαιότερα».

«Ακόμη και σε μία εκδήλωση τιμής στην προσφορά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το μίσος τους για μια κυβέρνηση που απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική και πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας, το βρώμικο παρελθόν και το σκοτεινό μέλλον της», τονίζει η υφυπουργός και καταλήγει: «Κύριε Μητσοτάκη,  τα στελέχη του κόμματός σας όσο περνάει ο καιρός τόσο μοιάζουν στους φασίστες – τραμπούκους που τόσο καιρό ξεπλένετε με τη ρητορική και τη στάση σας».